Raaputusarvat.info
Kertoo nettiarvoista ja niiden tarjouksista.


Rahansiirrot

Nettikasinoilla ja pelisivustoilla on nykyisin tarjolla mittava valikoima erilaisia tapoja siirtää varoja. Osa näistä saattaa olla hieman vieraita sellaiselle pelaajalle, joka ei ole vielä rutinoitunut pelisivustojen käyttäjä. Siksi on hyvä käydä läpi tiettyjä suosituimpia rahansiirtomuotoja pelaamisessa ja pelisivustoilla.

Verkkopankki

Suomalaiselle ehkä tutuin muoto siirtää rahaa on siirto verkkopankin kautta käyttämällä EUTelleriä ja Trustlya. Verkkopankkitalletukset ovat siksikin todella suosittuja rahansiirtomenetelmiä, sillä siirrot näiden välityksellä ovat välittömiä, eli tallettaessasi rahaa verkkopankkitalletuksella rahasi siirtyvät sivustoille välittömästi ilman minkäälaisia viiveitä.

Maksukortit

Ehkä seuraavaksi yleisin tapa suomalaisille on käyttää luotto- tai maksukorttia, tai suoraveloituskorttia, kuten VISAa, VISA Electronia, MasterCardia jne. Yleisemmin netin pelisivustoilla kelpaavat edellä mainitut kolme, mutta myös Maesto-kortti on yleinen. Korttisiirto on luotettava ja turvallinen. Lisäksi se on yleisesti eritäin nopea ja varsin kätevä tapa siirtää varoja.

Nettilompakot

Ellet halua käyttää pankkitunnuksiasi netin pelisivuilla tai antaa korttisi tietoja ko. sivustoille, kätevin tapa on käyttää ns. nettilompakkoja. Näitä ovet esimerkiksi NETeller, Skrill (entinen Moneybookers) ja nykyisin myös erityisesti suomalaisille räätälöity EUTeller-palvelu. Huomioi, että EUTellerissä voit käyttää pankkitunnuksiasi siirtoon sen kautta. NETeller ja Skrill tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää kyseisillä tileillä olavia varoja esimaksetun (prepaid) MasterCard-kortin kautta. Tällöin voit käyttää nettilompakon varoja kätevästi myös nostoihin automaateista tai ostosten maksamiseen. Nettilompakon käyttö lisää turvallisuutta ja estää esim. luottokorttitietojesi joutumisen nettisivustoille.

Hieman ehkä eksoottisempia tapoja suomalaiselle on käyttää Click2Pay-nettilompakkoa tai PaySafe-korttia. Paysafe on esimaksettu maksukortti.